Política de Privacitat

Notes Legals

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Aula d’Extensió Universitaria Ciutat Vella per a la Gent Gran,  li garanteix la confidencialitat de les seves dades personals. Cap de les dades que ens proporcioni serà compartida amb organitzacions o empreses alienes a nosaltres.

Aula d’Extensió Universitària Ciutat Vella per a la Gent Gran li garanteix que totes les dades personals recollides mitjançant els formularis d’aquest web i les facilitades a través de les diferents vies de contacte, seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

Quan l’usuari facilita les dades personals a través d’aquest web autoritza a Aula d’Extensió Universitaria Ciutat Vella per a la Gent Gran, per al seu ús i tractament informàtic, amb l’objectiu de facilitar-li informació sobre els seus serveis. En qualsevol moment podrà exercitar els seu dret d’accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació dirigint-se a:  aulaexuniversitariaciutatvella@gmail.com