Qui Som?

QUE ES EL AULA CULTURAL CIUTAT VELLA PER A LA GENT GRAN

QUE ES L'AULA CULTURAL CIUTAT VELLA PER A LA GENT GRANGENT GRAN

Fer clic a “Qui som”, “Obrir”, “Presentació diapositives”, “Des del principi”.

Després, les diapositives passaran soles.

Document: Qui Som

JA SOM AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA CIUTAT VELLA PER A LA GENT GRAN

Benvolguts,

 Ens complau comunicar-vos que la nostra Aula Cultural, ha obtingut,  de la Universitat de Barcelona,  la consideració d’Aula d’Extensió Universitària, segons l’escrit del Rector Magnífic Dr. Dídac Ramírez i Sarrió que adjuntem i l’Assemblea General Ordinària que va tenir lloc fa uns dies, ho va aprovar.

 Això, alhora que ens equipara amb les més prestigioses Aules de la nostra Ciutat, significa també, una major exigència per a nosaltres, per tenir cura, més si és possible, de la quantitat i qualitat de la Conferències que programem. Com veuran pel Programa que adjuntem, per aquest  trimestre, hem arribat a la freqüència desitjada d’una conferència setmanal i els conferenciants són en la seva majoria Catedràtics de diferents Universitats i/o Doctors o llicenciats, en las diferents materias. Confiem que, si seguim comptant amb la col·laboració que, l’Ajuntament, els Casals de Gent Gran, els Centres Cívics, el Districte de Ciutat Vella, en definitiva, la que tots vostès ens han dispensat fins ara, ens serà possible mantenir-nos en aquesta línia.

 També es produiran alguns canvis, com per exemple:
El nom de la nostra Aula que serà: Aula d’Extensió Universitària Ciutat Vella per a la Gent Gran. Aquesta denominació serà sotmesa a l’aprovació del Registre de la Generalitat, però una consulta prèvia ens permet pensar que serà aprovada.

La direcció d’Email serà, amb efectes immediats: aulaexuniversitariaciutatvella@gmail.com

La URL  de la Pag. Web: http://www.aulaextensiouniversitariaciutatvella.entitatsbcn.net

Agrairem que efectuïn aquests canvis en els registres i documents que estan al seu càrrec ja que, estan en vigor a partir d’avui.

Per la nostra part, ens posem a la seva disposició per a tot el que se’ls ofereixi i de nou, els expressem el nostre reconeixement per la col·laboració que sempre hem trobat en tots i cadascun de vostès.

 AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA CIUTAT VELLA PER A LA GENT GRAN

HCALVO1.BMP

_____________________________________________________                                                                                                                                                                                                     Humberto             Humberto Calvo – Secretari